Tsh גבוה תחילת הריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/11/2019 | 14:22 | מאת: שלומית

שלום, אני סובלת מתת פעילות קלה של בלוטת התריס, לרוב הtsh שלי נע בין 4.2 ל- 6 אני מטופלת באופן קבוע בסינתרואיד 50 מק"ג כל יום. אני כעת בהריון שבוע אוטוטו מתחילה שבוע 6 ולפי בדיקת דם שביצעתי אתמול הtsh יצא לי 4.19 אני יודעת שבהריון מומלץ לא לעבור את ה2.5, האם כדאי לי להעלות את המינון על דעת עצמי? תור לאנדוקרינולוג יש לי רק בעוד חודש ואני בלחץ. אני כבר אחרי 2 הפלות ולקח לי שנה שלמה להיכנס שוב להריון ואני לא רוצה לסכן את העובר. מה עליי לעשות?

שלומית שלום את יכולה לפנות בתחילת השבוע לרופא המשפחה או הנשים שלך. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת