Tsh

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/11/2019 | 13:32 | מאת: נטלי

שלום דר', עשיתי בדיקות דם היום ל tsh ויצא לי 4.5 בערך בזמן שלפני כמה חודשים יצא לי 0.95. אני לפני ivf שיהיה בסוף החודש שאלתי היא האם זה קשור לעובדה שלא לקחתי כדור יוטירוקס בבוקר וחיכיתי עד לאחר הבדיקת דם? ובנוסף הייתי בלחץ הבוקר ורצתי לבדיקה.. ובלחץ באופן כללי.. אני לוקחת כל יום כדור יוטירוקס במינון 50 ובשבת 100 האם זה עלול לפגום ב ivf?

נטלי שלום אין קשר לנטילת היוטירוקס בבוקר הבדיקה. אולי קשור להורמונים שקיבלת. בכל מקרה הערך קצת גבוה להריון ולכן כדאי לגשת מחר לרופא שלך

03/11/2019 | 21:52 | מאת: נטלי

תודה על התשובה. אני נוטלת החודש גלולות במטרה לסדר את המחזור החודש לקראת ה ivf האם יש קשר בין גלולות לרמה גבוהה ב tsh? האם הגלולות מעלות את רמת ההורמון?

אולי במעט

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת