ציסטה האומה ימין בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/09/2019 | 17:03 | מאת: אילנית

שלום. יש לי ציסטה 1.2 ס''מ סאונה ימין בבלוטת התריס. האם צריכה לראות אנדוקרינולוג או מספיק מעקב דרך רופאת משפחה? כמו כן בדיקת בלוטת התריס היא 1.6 האם את ממליצה לקנות מלח בתוספת יוד? אני כמעט לא צורכת מלח.

אילנית שלום אם זו ציסטה פשוטה אז נדרש רק מעקב, אבל מציעה לשאול את הרופאה שלך. בדיקת ה TSH תקינה, אין הנחיות תזונה

06/09/2019 | 05:25 | מאת: אילנית

תודה אבל ברצוני לדעת האם בלי קשר להלוות התריס. האם עדיף לצרוך מלח מועשר ביוד. מאחר ואני לא אוכלת מוצרי חלב ביצים ואצות שהם מקורות ליוד. בכלל לא יודע אני גם לא ממליחה את האוכל.

אין המלצה כזו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת