Tsh שש ואחרי כמה ימים ירד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/08/2019 | 22:44 | מאת: מאיה

שלום רב, בתאריך 25.7 ביצעתי מספר בדיקות דם, שאחת מהן הייתה בלוטת התריס tsh שיצאה 6.17 T4 feee יצאה בנורמה 0.9 חשוב לציין שאני מנסה להיכנס להיריון ולאחר התייעצות עם רופא נשים הוא אמר שכדי להיכנס להיריון תקין אני חייבת שה tsh יהיה 2.5 לאחר מכן, קבעתי תור לרופאה אנדוקרינולוגית ששלחה אותי למס בדיקות יותר מעמיקות. להלן התשובות שבוצעו ב30.7 Tsh 3.69 T3 free 3 T4 free 0.9 אך ה thyroglobulin יצא 1516 הרופאה טענה שציפתה לתוצאות שכאלה , כי אכן יש הפרעה של הבלוטה וכנראה שמתחילה איזשהיא דלקת לכן התחלתי טיפול של יוטירוקס 50 mg מהתאריך 31.7 א. איך זה יכול להיות שחמישה ימים הtsh ירד מ6 ל3? 2. האם אני אמורה לדאוג מהתוצאה הגבוה של הthyroglobulin ? מה זה בעצם אומר? הרופאה אמרה שמתחילה דלקת אבל לא ממש הצלחתי להבין. 3. מתי אוכל כבר לראות שיפור בעזרת הכדורים? 4. האם אחרי שאאזן את הבלוטה יהיה לי יותא קל להיכנס להיריון? סליחה על כמות השאלות..תודה מראש

מאיה שלום ה TSH כמו כל בדיקת מעבדה, משתנה מבדיקה לבדקיה אין המ להילחץ מרמת הטירוגלובולין, לרוב בודקים את רמת ה TSH לאחר מספר שבועות טיפול לא סביר שה TSH הזה גרם לקושי בכניסה להריון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת