האם קיימת אבחנה של תשישות אדרנלים?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/08/2019 | 14:14 | מאת: תומר

שלום' אני סובל מחולשה כללית, היא מחמירה בגלים כך שזה בא והולך. עשיתי בירור פנימי ונוירולוגי שלא העלה דבר. קראתי באינטרנט שיש מצב שנקרא תשישות של האדרנלים, התסמינים שהם מתארים מתאימים במדויק. קושי לעלות במדרגות, חולשה, חוסר ריכוז, עייפות בשעות מסוימות כמו 11:00 ו-18:00. האם זו מחלה מוכרת וידועה באנדוקרינולוגיה ושווה בשביל זה להפגש עם אנדוקרינולוג? תודה

תומר שלום אולי כוונתך למחלת אדיסון- כשל של האדרנל, מחלה נדירה. כדאי לשלול תת תריסיות ואפשר להתייעץ עם אנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת