גושים באדרנל השמאלי, תוצאת סיטי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/06/2019 | 21:35 | מאת: חגית

שלום רב, בדיקת סי טי, בטן ואגן, מראה שני גושים באדרנל השמאלי, אחד מעוגל 1.2 ס"מ, צפיפות ללא הזרקה 16hu, ולאחר הזרקה עובר האדרה 43hu, השני אובלי בזרוע הלטרלית בקוטר מרבי 1.4 ס"מ, צפיפות ללא הזרקה 7hu, לאחר הזרקה עובר האדרה עד 55 hu. האם עלי לדאוג? הצפיפות לאחר ההזרקה לא גבוהה ומחשידה לממאירות? בנוסף תפליט פלאורלי קטן משמאל. אני בת 54 בשנה וחצי האחרונות סכרת 2 ועייפות נכרת רוב היום נרדמת, ולאחותי הגדולה היה קושינג לפני שנים ולאחר מכם סרטן השד. אשמח לתשובה, תודה מראש

חגית שלום חסרים לי נתונים אבל לרוב מדובר בממצאים שפירים. יש לבצע בירור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת