נגישות
נגישות

טיפול ביוטירוקס לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

14/06/2019 | 17:00 | מאת: לאה

האם יש סכנה בtsh גבוה (5.3) שלא מטופל בכדורים? האם זה משפיע או מושפע מכולסטרול גבוה (220)? האם ניתן להפסיק יוטירוקס אחרי שמגיעים לאיזון או שיש טיפול אחר שרק מוביל לאיזון ולא לכל החיים? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

לאה שלום אם אינך בהריון אז לא מסוכן אבל מחייב מעקב. לרוב הטיפול ביוטירוקס הוא לתמיד. TSH גבוה עלול לגרום כולסטרול גבוה (לא ברמה כזו)

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת