תוסף תזונה ביוטין ורמות סוכר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/06/2019 | 12:29 | מאת: רמי

שלום. גילו לי נוגדנים בדם וביצעתי שינוי תזונתי ואורח חיים: מקפיד על תזונה, ספורט ואירובי. כמו"כ הורדתי 10 קילו מהמשקל. רמות סוכר בצום בבוקר 91-107 לרוב, אחרי אוכל תקין. אני רוצה להתחיל לקחת תוסף תזונה של ביוטין (ויטמין H או B7) כדי לעודד צמיחת שיער. האם עלול להיות בעייתי במצבי? עלול להשפיע על הנוגדנים או על רמות הסוכר? תודה.

רמי שלום ביוטין עלול להשפיע על בדיקות אנדוקריניות. מציעה להתייעץ עם מומחה לתוסף

02/06/2019 | 16:42 | מאת: המשך

האם יש השפעה על רמות סוכר?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת