הורמונים ובדיקת mri ראש

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/04/2019 | 12:17 | מאת: דן

שלום אם יש לי בעיות של תחושת צמא רעב תיאבון כבר תקופה ארוכה האם mri מוח שנקבע לי להשבוע יכול לשפוך אור על המצב? כי אני יודע שתתחושות האלו מפריש איזור במוח מסויים גרלין ועוד הורמונים ההיפותלמוס, מה עוד שהבנתי שmri זה לכול המוח וקשה בmri לדייק לאיזור ההיפותלמוס האם mri מוח זה משהו שיכול לאבחן? כמו גם שנמצא לי פרולקטין גבוה בדם אבל לא נראה לי שיש קשר.. כי בדיקות כמו דם תריסיות שתן ועוד ועוד היו תקינות !!

MRI מוח עשוי לאבחן בעיה בהיפופיזה שגורמת הפרשת פרולקטין מוגברת, לגבי השאר כדאי להתייעץ

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת