המשך טיפול באוסטופורוזיס לאחר פורטאו

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/04/2019 | 16:57 | מאת: שיר

אבא שלי בן 86 סבל משבר בירך ללא נפילה והתחיל טיפול בפורטאו למשך שנתיים. השנתיים עברו ובבדיקת צפיפות עצם נמצא -3.7 בירך שלא נותחה. האם זה אומר שהפורטאו לא עזר? אבא שלי חולה פרקינסון בנוסף . מה הקו לטיפול בגבר לאחר סיום טיפול בפורטאו? והאם יש איזו קונטראאינדיקציה עם דופיקר שהוא לוקח?

שיר שלום אין לי מושג מה היה בבדיקה הקודמת לפני הטיפול. לאחר סיום פורטאו חובה לעבור לטיפול אחר - ביספופסנט או פרוליה, תלוי בהרבה משתנים. מציעה לפנות לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת