גידולים אנדוקרינים למינהם בהיפופיזה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/03/2019 | 19:19 | מאת: דור

שלום ותודה על כול התשובות הקודמות!! האם גידולים אנדוקרינים של הורמונים למינהם מהיפופיזה של פרולקטין קושינג קורטיזול אנדומה ועוד ועוד שחכתי תשמות של הגידולים יש הרבה אבל בגדול הגידולים ההורמונלים האלו שאני מניח שאת מכירה את רובם האם הם מסכני חיים כמו סרטן רגיל? או שזה שפירי? הבעיה בהם יותר זה ההפרשות יתר שגורמות לסטרס חרדה וכאלו ועוד תסמינים ? כי קבעתי mri שיהיה עוד חודשיים ואין מה לעשות אם זה אשמח לתשובה מלומדת... בגדול בדיקות דם לב צילום חזה סיטי ללא חומר ניגוד tsh שתן ועוד בדיקות רגילות תקינות אזכיר לך שאני בן 31....קושינג שנשלל פרולקטין שלא חזרתי עליו.... אשמח לתשובה לגביי הסיכון שבזה אם בכלל הכוונה כמובן לבן אדם שיש לו גידול הורמנלי מהיפופיזה על שלל הגידולים תודה מראש על התשובה.....

שלום דור גידולי ההיפןופיזה ברובם המכריע שפירים וכל גידול שונה מגידול אחר כך שאין תשובה אחת לכולם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת