תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/03/2019 | 11:01 | מאת: גיא

שלום, אני סובל כבר שנה וחצי מתת פעילות. סבלתי מתחושת ניתוק וסחרחורות וריחוף. היה לי גם חוסר בבי 12 וקיבלתי זריקות ותוספי מזון. במשך שנה הכל היה בסדר, עכשיו חזרו התופעות. הבי 12 שלי באמצע הנורמה אבל עכשיו אני לוקח חומצה פולית, בי 12 וויטמין d3. האם זה חריג, האם זה בסדר? עדיין מרגיש ריחוף וכו.

שלום גיא אם ה TSH תקין אז יש לשלול סיבות אחרות

29/03/2019 | 12:15 | מאת: גיא

הtsh היה 12 וירד ל7. לוקח יוטירקס 600 לשבוע.

אז תתיעץ עם הרופא לגבי העלאת המינון

29/03/2019 | 12:40 | מאת: גיא

היא העלתה לי לפני חודש מ500 ל600 לפי הבדיקת דם. וגם נתנה לי חומצה פולית וויטמין d3. האם זה נורמלי לקחת כל כך הרבה תרופות ביום יויטרקס, חומצה פוליץ, בי12 וd3. ומתי אחזור לתפקד? תודה רבה

קרוב לוודאי ברגע שה TSH יהיה מאוזן

31/03/2019 | 10:40 | מאת: גיא

תודה רבה. עוד שאלה קטנה. זה בסדר לקחת גם יוטירקס, גם b12, גם חומצה פולית וגם d3? זה לא יותר מדי?

לא ביחד! יוטירוקס חובה לקחת על בטן ריקה

31/03/2019 | 11:24 | מאת: גיא

ברור. בהפרש של שעה מכל השאר. אבל בכללי, זה לא יותר מדי דברים לקחת, או שזה נורמלי?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת