tsh נמוך..........................................

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/02/2019 | 08:47 | מאת: אורית50

שלום אני בת 50 סובלת מהפרעות שינה קשות ומהשמנת יתר כבר שלוש שנים לפני שלוש שנים התגלה זפק בבלוטת התריס ללא ממצאים חריגים בדיקות הTSH שלי בשלוש השנים האחרונות לא מראות על תת פעילות אלא להפך אם הבנתי נכון..אשמח אם תוכלי להסביר לי את פשר הממצאים אל מול השמנת יתר ובעיות בשינה? כי משום מה אני מרגישה קשר בין הדברים

אורית שלום אני לא יודעת מה להסביר בלי לראותך ובדיקות שלך,מוזמנת לתאם תור

07/02/2019 | 17:43 | מאת: אורית50

היי ניסיתי לצרף את תוצאות המעבדה ..כנראה לא הצליח התוצאה ב3 השנים האחרונות (עשיתי 3 בדיקות TSH) היא בסביבות ה-0.91 זה תת פעילות או יתר פעילות?

התוצאה תקינה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת