תלסמיה מיינור וסוכרת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

06/02/2019 | 12:30 | מאת: שרית

שלום רב בת 49 עם תלסמיה מיינור ותת פעילות בלוטת התריס. בבדיקות דם הגלוקוז היה 102 והמוגלובין מסוחרר 6.1. יש לציין שאני נמנעת לחלוטין מלאכול שוקולד או ממתקים או סוכר. גובהי 1.73 משקל 79. הולכת פעמיים בשבוע הליכה למשך חצי שעה. מה עליי לעשות כדי לא להגיע למצב של סכרת? אני זוכרת שבעבר קראתי על הקשר בין חולי תלסמיה והקשר ללקות בסוכרת. אודה להסבר על כך.

שרית שלום לא ידוע לי קשר חשוב לשמור על תזונה ופעילות גופנית ומעקב מסודר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת