קורטיזול גבוה ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/01/2019 | 13:53 | מאת: אביתר

שלום דוקטור אני בשנים האחרונות עושה יחסית הרבה פעילות גופנית ספורט ריצות ועוד ותמיד היה הכול בסדר אחרי האימון. לאחרונה בחודש ומשהו האחרונים שאני במצב מנוחה חשתי לא בטוב לחץ דם גבוה פתאומי במנוחה סינוס טכיקרדיה סחרחורות ועוד שאלתי אליך עשיתי את כול הבדיקות שיצאו תקינות דם,אקג,הורמונים ועוד, רק בבדיקת קורטיזול מצאו לי מעל אלף משהו כמו 1100 בשתן שהנורמה הגבוה זה 530 , המיכל נפח היה 1000... עכשיו מותר לי להתאמן לרוץ זה לא מסוכן ? הרי פעילות גופנית מעלה קורטיזול, אציין שהקורטיזול הגבוה אצלי שמצאו היה במנוחה הבדיקה... כי ניסיתי כמה פעמים בתקופה הזאת לרוץ והרגשתי אחרי הריצה את כול התחושות הלא טובות שקורים לי לאחרונה האם יש קשר ?

אביתר שלום לצערי אין לי מספיק מידע בכדי לענות לך. מציעה לפנות לרופא

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת