דוקטור בדיקות דם שעשיתי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/01/2019 | 18:17 | מאת: אבי

שלום דוקטור אשמח לתשובתך לגביי הבדיקות הנ"ל בדיקות דם שעשיתי, בזמן האחרון יש לי הרבה פעמים סינוס טכיקרדיה במנוחה של מעל מ-100 פעימות בדקה שמגיעים גם ל120. הרבה פעמים גם לחץ דם גבוה לפרק זמן קצר שיורד סחרחורות ומין לחץ כזה בראש, והפרעה קלה בתפקודי כבד כבד שומני לטענת הרופא משפחה. תפקודי בלוטת התריס וקטכולאימינים תקינים דופק ממוצע במנוחה 88 אני בן 31 1.70 שוקל 85 (אציין שלפני המשקל הזה היו הרבה תקופות שהייתי שוקל פחות בהרבה ועושה המון פעילות גופנית ריצה מתקני כוח וגם אוכל תזונה נכונה אבל בכול פעם עושה כמה חודשים ומפסיק,אז אני מניח שגם הבדיקות שאציג עכשיו היו טובות בעבר כי באותו זמן לא עשיתי בדיקות כאלו) להלן הבדיקות: Cholesterol: 211.4 Cholesterol ldl: 132.8 Cholesterol hdl: 45 Triglycerides: 168 Creatinine: 0.84 Glucose blood: 88 Hb:15.1 האם יש לי איזה בעיות הורמנליות לדעתך דוקטור לאור הנתונים שהבאתי מרגיש סחרחורות משהו מוזר בראש אולי משהו שקשור למערכת העצבים ? תודה מראש על התשובה

אבי שלום עלייך לגשת לרופא שלך, זו לא שאלה שניתן לענות עליה במסגרת הפורום

22/01/2019 | 19:43 | מאת: אבי

ברור שהייתי אצל הרופא הוא נתן לי תתוצאות האלו השאלה שלי אלייך הייתה בקטע האנדוקריני לצורך הערכה אם זה קשור להורמונים מסויימים לאור הנתונים שרשמתי כאן

אין כאן בדיקות הורמונליות

22/01/2019 | 22:52 | מאת: אבי

תודה על התשובה כי מישהו מהתחום האנדוקריני אמר לי שכדאי להשלים אסוף שתן למטנפרינים עם בדיקת קריאטנין במקביל כי בדיקת הכתקולאמינים יכולה לפספס ב30%, וגם לשקול בדיקת קורטיזול בבוקר, זה בעקבות שציינתי שעשיתי את בדיקת הכתקולאמינים יש כזה הבדל בין הבדיקות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת