תוצאות דם לא תקינות ...

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/01/2019 | 19:49 | מאת: מאיה

בתי בת 30 מזה כחודש החלה ירידה דרסטית במשקל כמעט 8 קילו בשלושה שבועות יציאות מרובות הזעה מוגברת בלילה ורעד בגוף..ביצעה בדיקות דם התקבלו תוצאות היום כמובן נפנה לרופא אך אשמח לדעת מה הערכים אומרים..ספירת דם מראה המוגלובין נמוך וכל הבדיקות שקשורות לספירה עם ערכים שחורגים מהנורמה..קריאתנין 0.25 tsh 0.03 ft4 41.1 ft3 29.8 אני מבינה מזה שיש יתר פעילות של בלוטת התריס..האם יש קשר בין האנמיה ותת פעילות בלוטת התריס..האם הדבר מסוכן?

מאיה שלום אכן יתר פעילות של בלוטת התירס. שסביר שגורמת לאנמיה. חשוב להגיע לרופא השבוע בכדי להתחיל בירור וטיפול

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת