תוצאות של בדיקת סוכר בדם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/01/2019 | 13:33 | מאת: א

שלום, בת 56, ב5/18 היה לי גלוקוז 130 בצום במעבדה, a1c=6.7, הפחתתי פחממות ועושה ספורט, ירדתי כ-5 ק"ג, לפני שבועיים גלוקוז בצום במעבדה 140 וa1c ירד ל-6.2, כאמור לפני חודש חליתי בשפעת ולקחתי סירופ היסטפד קומפאונד לינקטוס ופליקסוטייד משאף, האם זה מסביר את העלייה של הסוכר ל-140 או שהייתי במתח בזמן הבדיקה ולכן הסוכר עלה? לא ברור לי למה הסוכר עלה בזמן שהצלחתי להוריד את המסוכרר והטרגליצרידים,כולסטרול ותפקודי הכבד,הכל השתפר למעט הגלוקוז. תודה

שלום רב יש שונות רבה במדידות הסוכר ולכן אין צורך להתייחס ל 140 כעליה מ 130. כ"כ ייתכן והמחלה והטיפול השפיעו. מה שחשוב זה שה A1C ירד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת