Tsh גבוה מאוד t4 תקין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/10/2018 | 00:33 | מאת: הריונית

היי, אני לחוצה נורא. לפני ההריון tsh היה גבולי מעט גבוה. ערך 5.1. t4 תקין 13.3. עשיתי בדיקות דם להריון, כיום אני שבוע 8+6 , tsh=31, t4=11.8 הtsh גבוה מאוד ואני לחוצה נורא כי קראתי שבשליש הראשון העובר תלוי בהורמונים אלו באם ויכולות להיות שלל פגיעות,גםמוחיות. מה הסיכוי לנזק לעובר? ומתי ואיך ניתן לבחון זאת? כיצד להמשיך טיפול מכאן? האם בנוסף טיפול תרופתי לדרוש בדיקות דם נוספות? יוד, fta4,fta3, t3? האם טיפול תרופתי יהיה מעכשיו ועד עולם? האם בנוסף לטיפול תרופתי, יש דרכים טבעיות לשפר את תפקוד הבלוטה? תודה מראש, ההריונית הלחוצה

שלום לך מה שחשוב זה לקבל מייד! טיפול תרופתי ואז הסיכון לנזק לעובר מזערי

23/10/2018 | 11:13 | מאת: הריונית

תודה דר אבירן על התגובה המהירה. קיבלתי מרשם ליוטירקס 50 מג פעם ביום והתחלתי בטיפול. האם אכן אין סכנה לעובר?? אני כבר בשבוע 9... כמו כן באיזו תדירות את ממליצה לבצע בדיקות דם לתפקוד הבלוטה במצב כזה? רופאת המשפחה מתעקשת שפעם בחודש ואין סיבה לתכיפות גבוהה יותר. אני חוששת מאוד כי בעוד חודש אסיים את השליש הראשון שהינו קריטי בתפקוד בלוטת התריס מהאם לעובר... תודה מראש

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת