רמת TSH גבוהה ואנורקסיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/08/2018 | 23:07 | מאת: איילה

שלום, אני בת 21, מאובחנת עם אנורקסיה מזה 6 וחצי שנים, לפני כמה חודשים הגעתי למשקל הכי נמוך שהייתי בו ובבדיקות הדם האחרונות הTSH היה גבוה מתמיד (5.15) הT3 תמיד נמוך (1.7) וגם הT4 (בטווח התקין אבל מינימלי מאוד). במשך כל השנים הTSH היה תקין...יכול להיות שזה כתוצאה מהאנורקסיה? במידה וכן, עלייה במשקל תפתור זאת? נתקלת במקרים כאלו? אני ממש מיואשת...

איילה שלום מדובר בערך גבולי ולא מדאיג, למעקב

21/08/2018 | 15:53 | מאת: איילה

תודה ד"ר! את חושבת שזה בגלל המשקל או האוכל? יכול להיות שכשאעלה במשקל זה יסתדר?

ייתכן, לא בהכרח

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת