Us צוואר עזרה בפענוח

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/07/2018 | 17:30 | מאת: Mee7

שלום רב. אשמח לעזרה בפענוח us בבדיקת us צוואר נמצא ש. האונה השמאלית מוגדלת 2.8*5.5 גוש יחסית היפרקוואי מירקמו אחיד הגוש ווסקולרי עם הדגמת זרימת דם הן היקפית והן מרכזית לציין מס מוקדים ציסטיים באוספקט התחתון עד כ0.9 סמ . סיכום זפק רב קשרי שולט באונה השמאלית אשר מתאים לthirads 3 המלצה לfna עקב גוש גדול מ2.5 סמ . בסריקת הצוואר לא הודגמו קשריות לימפה חשודות או תהליכים . אשמח לעזרה בפענוח התוצאה. תודה רבה

שלום רב יש גוש בבלוטת התריס שלא נראה חשוד אבל גדול ולכן יש לעבור ביופסיה ממנו. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת