ירידה במשקל וגלוקופאג'

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/07/2018 | 14:07 | מאת: שרון

בן 52 .חולה סוכרת לוקח גלוקופאג' פעמיים ביום. לפני שבועיים התחלתי דיאטה עם 6 ארוחות ביום מסודרות עם מעט פחמימות, אבל לא מתנזר לגמרי כולל פעילות גופנית אינטנסיבית 4 פעמים בשבוע. תחילת הדיאטה שקלתי 83 והסוכר בצום היה 107. שבוע לאחר מכן הורדתי 1.5 ק"ג והסוכר בצום היה 97. שבוע לאחר מכן- היום- ירדתי עוד 1 ק"ג והסוכר בצום היה 69. האם הירידה מהירה מידי? האם יש בעיה כחולה סוכרת לרדת2.7 ק"ג בשבועיים? האם הגלוקופאג' יכול לגרום להיפוגליקמיה? 69 נחשב היפוגליקמיה?מרגיש טוב האם אני צריך ללכת לרופא בהקדם כדי להוריד מינון תרופות?

שרון שלום הירידה במשקל מהירה אבל זה צפוי בדיאטה כזו. גלוקופז לא גורם להיפו ואין דחיפות

26/07/2018 | 15:48 | מאת: שרון

תודה רבה על תגובתך המהירה.!! אם אני אמשיך בדיאטה. האם יתכן שאצטרך לרדת במינון הגלוקופאג משני כדורים ליום לכדור אחד ביום? ואיך יודעים מתי? אז 69 סוכר בצום בבוקר נחשב תקין?

שוב, גלוקופז לא גורם היפו.מציעה להתייעץ עם רופא המשפחה בהזדמנות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת