כאבי גרון כאבי גרון רגישות באיזור צוואר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/07/2018 | 17:58 | מאת: יהודית

שלום לך דר נירית ברק הנני בת 45 אחרי הריון יחסית מאוחר בגיל 40 -בדיקה ראשונית במערכת . בלוטת המגן אינה מוגדלת . בעלת מבנה אחיד ומרקם הטרוגני . קאודלית ומחוץ לאונה הימנית הודגם מבנה אובלי היפואקוי בגוד ל *6.0 7.0 ס"מ, האם בלוטת לימפה? PTA ? איסטמוס ברוחב תקין,הודגמה ציסטה קולואידית בגודל 5.0 ס"מ .רציתי לשאול מה זה אומר כי לאדקרינולוג יש לי תור לעוד חצי שנה ואני די במתח

יהודית שלום לרוב לא מדובר בממצא משמעותי. צריך לראות רמת סידן בדם ואין דחיפות בבירור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת