תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/06/2018 | 13:04 | מאת: גלית

אני כ7 חודשים אחרי לידה. לפני חודשיים אובחנה תת פעילות של הבלוטה. Tsh מעל 150 ומחלת השימוטו. השאלה שלי האם אני יכולה לחכות קצת לפני נטילת תרופות בערך חודש חודשיים כדי לעשות טיפול הומיאופתי בתקווה שיעזור,או שזה קריטי במצב זה להתחיל טיפול תרופתי כבר עכשיו? תודה

גלית שלום בעקרון אם את מרגישה טוב ולא מתכננת כרגע הריון, ניתן להמתין קצת אך מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל

07/06/2018 | 14:25 | מאת: גלית

שלום ד"ר, עשיתי שוב בדיקות לאחר חודש וחצי עם תרופה הומיאופתית. ה tsh ירד מ 150 ל 20.78 , ft4 עלה מ 6.4 ל 11 ו thyroid peroxidase ab נשאר גדול מ 1000. האם זה מגמה של השתפרות? ואפשר לדעתך להמשיך עוד קצת ללא תרופות? תודה

בהחלט שיפור שככל הנראה נובע בעיקר מריפוי עצמי.שוב, כל עוד לא מתוכנן הריון ניתן להמתין

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת