ברינטליקס ו tsh השפעה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/11/2017 | 12:05 | מאת: עינן

שלום אני צורך סרנדה נגד חרדות כבר כמה שנים ועשיתי מעבר לברינטליקס גם כדור נגד דכאון והייתי איתו רק 3 חודשים בבדיקות דם ראיתי שהוא שינה לי את בלוטת התריס מ 2 פלוס שהיה לי כל החיים ל 1.6 (היה פעם אחת 1.01) ומאז שהפסקתי אותו כבר חצי שנה בלעדיו ועדיין בלוטת התריס מהירה יותר . האם ייתכן ועשה לי נזק בלתי הפיך ? מאז אני לא נרדם בקלות כמו בעבר...

עינן שלום שתי הבדיקות של בלוטת התריס תקינות.לאחושבת שיש קשר לכדור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת