ריפוי מ PDD

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

08/08/2011 | 23:06 | מאת: עמית

בני בן ה-7 סובל מ PDD קל ביותר, הבא לידי ביטוי בעיקר בסף תסכול נמוך ובהתפרצויות. האם טיפול בנוירופידבק עשוי להביא לריפוי מלא?

עמית שלום מצד אחד, הרפואה המודרנית לא יודעת עדיין "לרפא" את מרבית המחלות. ליתר דיוק אנו יכולים "לרפא" מספר זעום של מחלות (למשל מחלות זיהומיות). אין ריפוי לסכרת, מחלות לב,ריאה, כליות וכן הלאה. אין "ריפוי"ידוע כיום ל PDD ולא משנה כמה הוא קל.ואם אני אהמר - גם לעולם לא יהיה- כי מדובר בבעיה התפתחותית שבשלה המוח עובר שינויים שונים במבנה ובתקשורת בין תאי העצב בשלבים מוקדמים מאוד. ומצד שני מה שצריך לעניין אותך (ומה שמעניין אותי כרופא) זה התפקוד והסבל. אתה מתאר מצב שבו למעט התפרצויות וסף תסכול נמוך אין בעיות אחרות. לבעיות אלה הטיפול בנויורפידבק מאוד יעיל. טיפלתי בשיטה זו במגוון אנשים עם בעיה דומה (אנשים לאחר חבלות ראש, אנשים עם פיגור, ילדים עם אוטיזם ועוד). מצאתי את השיטה מאוד יעילה לנושא ההתפרצויות וסף התסכול ואני יכול אף לאמר שבד"כ התגובה היא מאוד מהירה (עד טווח של 5 מפגשים רואים שיפור ניכר). במשך שנים נתתי טיפול תרופתי לבעיות אלה ומעולם לא ראיתי עם תרופות את ההשפעה המלאה והטובה שאני רואה עם נוירופידבק לבעיה זו. קיים גוף מחקר מעניין ומעורר אופטימיות על היעילות של נוירופידבק באוטיזם. אתה יכול למצוא חלק מתקצירי המאמרים בקישור שלהלן: http://www.neuroclinic.co.il/Autism-Full.php בשורה התחתונה הן המחקר והן הניסיון מלמדים שמדובר בשיטה מאוד יעילה לטיפול במגוון קשיים של ילדים עם PDD. השפעת הטיפול (אם הוא מבוצע נכון) מתמידה למשך שנים רבות (לפחות שנתיים מתום הטיפול, ללא כל סימנים לירידה בהשפעה). הטיפול משפיע על מגוון תחמים ב PDD: חיברות, התפרצויות זעם, סף תיסכול, ריכוז, הפרעות התנהגות ועוד ועוד. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק