יעוצך המבורך

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

16/11/2011 | 22:30 | מאת: אמא

שלום לדר תודר בני בן 20 אובחן פסיכודידקטי adhd מגיל 3 עיפות ותשישות גם לאחר שנת לילה 4 מעבדות שינה האחרונה לאחר אקטיגרף נמצא שעון ביולוגי הפוך בחור מוכשר שלא מצליח להביא את עצמו למימוש בבית הספר היה לו קשה להתרכז אבל בתיגבורים היה מוציא ציונים יותר טובים ותלמידים שנכחו כל השנה אובחן קושי בהתארגנות ובמבחנים נבחן בעלפה בצבא קושי רב שרת 4 חודשים לא הייתה התיחסות לקשי השינה והיה יכול להיות ער 3 ימים ברציפות עד שקרס מעיפות לא מצליח לישון מאז שהיה קטן טוען שהמוח כמו לא ער הוא מתלונן על כמו שהוא כל הזמן הראש עובד כמו מעבד ואין לו מנוחה מתאר תחושה של צופה על החיים מהצד ולא מצליח לחוות את החיים כמו שצריך מחליט לעבוד ולמחרת חוזר על עצמו ולא מצליח להגיע לעשיה כמו צריך לקבל פקודה לנוע מרגיש כמו על אוטומט לפעמים חש סוג של דכדוך בעיקר בלילה שהוא ער כל הזמן חושב ללא מחשבה ממוקדת טוען שיש כמו מחשבה שתמיד נמצאת שגורמת לתחושת פחד ולא יודע להגדירה פחד ממה לא מוצא סיבה בעבד חווה פעמים התקפי חרדה פעם לאחר קרע בעור התוף ופעם לאחר דלקת מעיים חריפה שקיבל בצבא ולא טופל והגיע לירידה של 10 קג ממשקלו בילדות ניסה רטלין וקונצרטה ומיד הופסק הייתה תופעה לוואי עצבנות חרדה ותחושה של חרקים מהלכים על גופו בקונצרטה לאחר מחלת המעים בצבא שהפכה לגסטריטיס כרונית מאי טיפול בשחרור ניסה פרוזק שזרק אותו והפך אותו לזומבי ורק שהפסיק לאחר מספר שבועות חש טוב יותר מרוכז והצליח לישון צר לי על מכתבי הארוך אני מזה שנים לא מליחה לעזור לבני למצוא את דרך המלך הוא בחור מוצלח והיום לדעתי גם מתוסכל מאי מציאת פיתרון שיביאו לחיים תקינים נורמלים ושמחים הוא חברותי מאוד מקובל וקשה לו לחיות באופן הזה את יעוצך לךמציאת תשובות טיפול שיעלה אותו לדרך המלך ברקע כליה אחת מום מולד בריא כל דבר חש בעוצמה רבה וגם צריך גרויים חזקים כדי להרגיש פה תודה

שלום רב את מתארת מקרה קלאסי בו לא ניתן בשום אופן לתת עזרה אינטרנטית. מספר המחלות והבעיות שיכולות להסביר את מצבו של בנך על פי תיאורך הוא פשוט גדול מדי מכדי לאפשר לי תשובה סבירה. אתן לך עצה ואקווה שתשכילי להשתמש בה: זה אינו מקרה שאת צריכה לחפש פיתרון באינטרנט. זה מקרה קלאסי שבו את אמורה למצוא רופא שיכול לחשוב ושעליו את סומכת, ולתת לו לעשות את עבודתו. לא אלמן ישראל ויש מספיק פסיכיאטרים טובים. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק