2 שאלות בתחום בריאות הנפש

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

06/03/2019 | 12:48 | מאת: אורן

שלום ד"ר. האם תופעה המכונה "איחוז" או בהיבט הרוחני-מיסטי "דיבוק" היא תופעה מוכרת בתחום הפסיכיאטריה/פסיכולוגיה בעולם? זוהי מחלת נפש? התקף פסיכוטי? מאניה? אשמח אם תוכל קצת להסביר. בנוסף, האם כאשר הפרעת חרדה לא מאוזנת מספיק באמצעות SSRI/SNRI מקובל לתת נוגד פסיכוזה במינון נמוך על אף שהאדם אינו פסיכוטי? תודה רבה.

דיבוק מוכר בהרבה תרבויות מציע לך לקרא על הדיבוק שנקרא "זר "בתרבות אתיופיה SSRI SNRI יכול לעזור לחרדות אבל צריך לבדק אם לא צריך לשלב גם תרופות מרגיעות נוספות

מנהל פורום בריאות הנפש