אי שקט...................................................

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

20/01/2019 | 01:11 | מאת: דודו

אם מופיע אי שקט פנימי שזה אי שקט באיזור החזה שזה מועקה בחזה עם רצון עז לעשן סיגריות בשרשרת תחת הטיפול התרופתי הבא : סרוקוול 600 מג טגרטול 600 מג סרוקסט 60 מג מירו 30 מג ואנטומין 20-80 מג ודרלין 160 מג והתחלתי חדש תוספת של דרלין 80 מג (סה"כ דרלין 240 מג) , אז השאלה היא האם תחת הטיפול התרופתי שהזכרתי האי שקט נובע בהכרח מתסמונת סירוטונין -סירוטונין סינדרום- כתוצאה משילוב סרוקסט עם מירו או לחילופין מהתרופות נוגדות הפסיכוזה סרוקוול ו/או אנטומין ???!!!!!! תודה .

אני לא חושב שמדובר בתסמונת זו של סרוטונין , זאת תמונה מורכבת עם עליה קשה בלחץ דם , לאי שקט אבקש כי תתיעץ עם רופא המשפחה לקבל תרופה להרגעה

מנהל פורום בריאות הנפש