התמכרות לבנזודיאזפינים

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

22/07/2018 | 01:12 | מאת: משה

שלום בעקבות חרדות קשות שנמשכות כבר כמה שנים הגעתי למצב של התמכרות לבנזודיאזפינים (קלונקס לוריוון בונדורמין ופנרגן). אני יודע שזה לא תקין ושצריך גמילה.. שאלתי עד כמה המצב חמור: מדובר בכ6 כדורי לוריוון ביום, לפעמים 4 קלונקס כתום, לפעמים גם 6 לוריוון לפני השינה.. זה משתנה לפי המצב.. האם זו התמכרות קשה יחסית? מהם הנזקים שהכדורים האלה עלולים לגרום? האם יש חשש לפגיעה בלתי הפיכה במוח או להתפתחות של דיכאון כתוצאה מהכדורים? לתשובתך אודה בתודה

שלום מתוך הכתוב עליך לפנות לפסכאטר כדי שינסה להתאים לך תרופה שונה מאלה שאתה מקבל , כמובן שיש לשקול ברצינות גמילה מתרופות אלה , הן יכולות להזיק לזמן הארוך לפגע בזכרון ועוד .

מנהל פורום בריאות הנפש