טיפול על ידי קומפרס להקלה על כאבי גב כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/03/2016 | 09:37 | מאת: יפית

אם נפלתי על הגב וקיבלתי מכה בגב ובעצם הזנב ואני סובלת מכאבים עזים בתנועה... האם קומפרס יכול לעזור חם או קר?

19/03/2016 | 19:55 | מאת: ירון טילינגר

שלום . ראשית רפואה שלימה. את מתארת מכה חזקה וכאובה בגב התתון ואני ממליץ לגשת לרופא בהקדם על מנת לשלול פגיעה גרמית. על מנת להקל על הכאב אני ממליץ להניח משהו קר על מקום החבלה. למשל שקית סנפרוסט עטופה במגבת ל10 דקות. יש לשים לב לא להניח את דבר הקפוא ישירות על העור על מנת למנועה כוויות קור . הקור מסייע בהורדת הכאב והנפיחות ונתן גם לקחת נוגדי כאב כאופטלגין ונורופן להורדת הכאב . ומעבר לקירור כאמור - לגשת לרופא . שוב רפואה שלימה . ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך. מכבי שרותי בריאות

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי