כאבי גב תחתון מתמשכים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/05/2014 | 22:10 | מאת: roir

שלום רב, יש לי כאבים בגב התחתון עבר מס' חודשים. ידוע על בלט דיסק. הכאבים רק מחמירים. אם פעם זה היה רק בערב עכשיו זה במהלך כל היום עם הקרנה חזקה עד לכפות הרגל. ממש מרגיש מגבלות בחלק מהתנועות. האמת שהייתי לפני כשנה אצל כירופרקט למשך 10 מפגשים והדבר לא שיפר את המצב. גם כדורים אנטי דלקתיים לא הקלו על הכאב. בנוסף, היום עשיתי CT . מה כדאי לעשות כדי להקל על הכאב?

20/05/2014 | 07:47 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . אני ממליץ להגיע למכון פיזיותרפיה להערכה וטיפול מלאים שיכללו ע"פ הצורך : * בדיקת גורמים תורמים ביום יום שלך לכאבי גב והתייחסות אליהם כך שלא יהיו גורם מתמשך לכאבי גב . * הדרכה ארגונומית בהתאם לאופי העיסוק שלך. * הדרכה לתרגול גב ורגליים בהתאם לממצאים בבדיקה . * שימוש בטכניקות ידניות שונות על מנת לחרר רקמות כאובות. * שימוש במכשור אלקטרוטרפי בהתאם לצורך. בהצלחה ורפואה שלימה ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי