כאב וחולשה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

24/03/2014 | 22:20 | מאת: יותם

חוויתי סדק בעצם החיצונית של כף היד, מתחת לזרת ומעל לשורש כף היד. הההיתי עם חצי גבס לאורך האמה עד סוף הזרת במשך חודש, כאשר במהלכו כמעט ללא כאבים. עם הורדת הגבס אני חווה חולשה אדירה לאורך האמה וכאבים בשורש כף היד... זה נראה לי לא טבעי במיוחד... מה אפשר לעשות(

שלום יותם, חולשה לאחר הורדת גבס נורמלית. השרירים ללא תנועה מדלדלים ולכן קיימת חולשה לאחר הרדת הגבס. מומלץ לחזק את השרירים באמצעות טרהפלסט (חומר דמוי פלסטלינה לפי צבע נקבעת ההתנגדות- צהוב,אדום,ירוק). ניתן לרכוש במכביפארם. כ"כ אפשר לחזק באמצעות גומיית תרגול\משקולת יד . מומלץ שתפנה לפיזיותרפיסט כדי לקבל הנחיות נוספות

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי