שיקום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

03/03/2014 | 12:19 | מאת: אבי

שלום רב רציתי לשאול האם יש הגבלות לאחר ניתוח החלפת מיפרק ירך לגבי סוגי ספורט האם מותר לרכב על אופניים או אופני כושר ? ומה לגבי שחיה ?

03/03/2014 | 12:58 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . התשובה לשאלה זו צריכה להיות ספציפית למקרה שלך . המנתח יודע איזה ניתוח בדיוק עזה ומה ההוראות הפרטניות לכול מקרה שניתח ולכן הוא הכתובת לשאלה . באופן כללי נתן לאמר לאח רניתוח ירך ושיקום מוצלח נתן לחזור לכמעט כול פעילות ספורטיבית כולל שחיה ואופני כושר . אולם כאמור - פנה למנתח וקבל ממו הוראות ברורת. רפואה שלימה . ירון טילינגר ,פיזיותרפיסט.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי