דורבן

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

12/09/2013 | 13:40 | מאת: אריבי

קבלתי תור לטיפול בדורבן,רק בסוף אוקטובר.מה ניתן לעשות בינתיים?

שלום אריבי, על מנת להקל על הכאב ולאפשר לרקמה להחלים מומלץ לבצע מתיחה של שרירי השוק וסוליית כף הרגל. בצע זאת בעמידה מול קיר, כאשר רגל אחת לפנים והשני לאחור, כופף את הברך הקדמית ומתח את שרירי השוק האחורית למשך מספר שניות וחזור על הפעולה 3-4 חזרות * 3 פעמים ביום. מומלץ לבצע זאת גם ברגל השניה. בנוסף, ניתן לעסות את כף הרגל באמצעות כדור טניס או כדור גולף- להניע את כף הרגל על הכדור. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי