שאלה לגבי מכשיר לייזר

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

26/08/2013 | 10:57 | מאת: עינת

שלום רב, אמי סובלת מבעיות גב קשות(ניתוח בעבר, פריצות דיסק ושינויים קשים בעמודים השידרה) אבי סובל מכאבים בברכיים, שניהם סובלים מכאבים,(אמי אף טופלה במרפאת כאב אך ללא הצלחה)כמובן מטופלים אצל רופא אורטופד. בימים אלו מיקי ברקוביץ'מפרסם מכשיר לייזר לטיפול בכאבי ברכיים גב וכו'. האם השימוש בו אכן יכול להקל על הכאבים?

26/08/2013 | 12:06 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . אין למיטב ידעתי מחקרים שמראים את יעילות המכשיר בהורדת כאב . את יכולה לפנות לחברה ולבקש לקבל מחקרים שהוכיחו את יעילות הטיפול . בברכה . יון טילינגר. פיזיותרפיסט .

26/08/2013 | 12:14 | מאת: עינת

02/02/2014 | 08:47 | מאת: אולגה

אצלי עקמת גדולה בעמוד השידרה, כאבים. הייתי בפישטני (מדינה סלובקיה)שם מרכז עולמי לבעיות גב. קיבלתי לייזר 8 טיפולים 8 דקות כל טיפול. מדהים! ריפוי הכי טוב! בארץ לא מצאתי טיפול כזה. בקיץ מתכננת לחזור לפישטני לטיפול. אולי את שמעת על לייזר בארץ? אולגה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי