מה מה עושים !!?

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

05/07/2013 | 03:06 | מאת: חן

מה עושים במצב כזה שיש עקמת קלה בגב והבדלי גובה ברגליים ועקב זה כל פעולה טיפה מאומצת יש כאבי גב חזקים שלאט לאט הופכים לגב תחתון תפוס וכל תנועה כואבת מה אין פיתרון ?

שלום חן, אין בהכרח קשר בין העקמת וכאבי הגב. גם הבדל באורך רגליים, לא בהכרח קשור לעניין. במידה ויש הבדל משמעותי מעל 1.5 ס"מ מומלץ להתייעץ עם האורתופד לגבי הגבהה לרגל הקצרה. לגבי כאבי הגב יש הרבה פתרונות, מומלץ שתפני לפיזיותרפיסט במכבי על מנת להתייעץולקבל טיפול.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי