כאבי שרירים בידייים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

02/02/2013 | 00:44 | מאת: lion

שלום ליפני שנתיים הרמתי משקולות ואז הרגשתי כאבים חזקים בשריר שלי חשבתי שזה יעבור אבל זה רק גדל כמו בלון הייתה לי יד אחת נפוחה ויד אחת רזה הלחתי לרופא ואמרו לי שזה cpk גבוהה שצריך לשתות הרבה נוזלים אחרכיו הנפיחות אברה לי ואז אחרי ארבה זמן עוד פעם הרמתי משקולות ואחרכיו התחיל להיתפח לי גם ביד השנייה ושתיי היידים שלי היו נפוחים והיו לי כאיבים חזקים כל כך שלא יכולתי לישר את הידיים במשך שבוע וכל פעם שזה עבר כל דבר שחזקתי ביד השרירים שלי התחילו להיתנפח ולכאוב שוב וכבר עברו שנתיים וזה עדיין ככה אומנם לא כמו שפעם אני פשוט הפסקתי ביגלל זה להיתאמן ולהרים משקולות רציתי לדעת מזה למה זה קורה ואיך להיתרפא מיזה

03/02/2013 | 06:56 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . יש חשיבות רבה לבניית תוכנית אימון מסודרת שתיאפשר לך לחזק שרירים בלי לייצר תופעות לוואי של כאב ונפיחות. יש חשיבות ל- מתיחות לפני ואחרי החיזוק - בחירת משקל נכוןלתרגול . - בניית אימון ממספר חזרות מתאים ומספר סטים של חזרות. - מנחים נכונים בזמן האימון. על מנת לבנות תוכנית נכונה אני מציע להתייעץ עם מאמן חדר כושר אועם פיזיותרפיסט . תוכנית אימון נכונ תעזור לך להשיג חיזוק שרירים בלי תופעות לוואי כפי שציינת. בברכה . ירון טילנגר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי