ריסוק פיקה ושיקום

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

11/08/2012 | 19:27 | מאת: ניסן

שלום רב ריסקתי את הפיקה של הברך לפני כ3 חודשים לא עשיתי ניתוח כי אמרו שעדיף לשים גבס לחודש וחצי לקיבוע הורדתי את הגבס ועשיתי פיזיוטרפיה חשוב לציין שאני שחקן כדורגל ואני מקגיש כאילו הבקך שלי רופפת ואין לה כח בכלל כאילו יש קליק כשאני נוגע וכשאני בועט בכדור חזק אז יש כאבים וגם אחרי ריצה של 10-15 דקות מתחילים לי כאבים בברך השאלה האם יש צורך בצילום ואולי ניתוח או שזה אמור להיות ככה אחרי 3 חודשים ואם כן כמה זמן אני יהיה פעיל במאה אחוז ללא בעיות בברך? תודה

12/08/2012 | 07:01 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . האם סיימת את הטיפול הפיזיותרפי ? להערכתי יש צורך בהמשך פיזיתרפיה שתכלול תרגול חיזוק ויצוב של הברך החל ממנח ססטי ובהמשך לתנועה ולתנועה נגד כח כמו כן תרגול שיווי משקל מתקדם עבודה על השגת טווחים מלאים ועוד . 3 חודשים לא מספיקים להשגאת כול המטרות ויש צורך בהמשך עבודה אינטסיווית ותרגול רב ע מנת לחזור למשחק כדורגל ברמה טובה . המשך את הטיפול הפיזותרפי כולל תרגול רב כי הוא העיקר . אם תרצה תוכל להתייעץ עם הרופא לגבי צילום ביקורת . בברכה , ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך.

13/08/2012 | 09:09 | מאת: ניסן

כרגע הפסקתי את הפיזיוטרפיה האם להמשיך ואני עושה חיזוקים באימונים האם להפסיק להיתאמן?

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי