טיפול בפנלטר פצאיטיס

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

24/06/2012 | 06:57 | מאת: אייל

בוקר טוב. אני סובל מהדלקת הארורה כבר למעלה מחודשיים. הפסקתי לרוץ, הפסקתי לרכוב על אופני שטח...בקיצור - סובל ! עשיתי טיפול פיזיותרפי ע"י טייפינג וגם לחיצות ועיסויים כואבים למיניהם, אבל זה עזר חלקית. הכאב אמנם ירד משמעותית אבל עדיין קיים בעיקר מייד בבוקר ובערב לאחר שחוזרים מהעבודה וחולצים הנעליים. השאלה מה עוד ניתן לעשות ? האם אולטרה סאונד, מדרסים ??? האם ניתן לחזור לספורט כל עוד הכאבים קיימים ? בברכה, אייל

24/06/2012 | 07:14 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . באם ניסית טיפול פיזיותרפיה ובו מיצית את הטיפול כולל תרגול מתיחות וחיזוקים של כפות הרגליים ועדיין אין הטבה מספקת , רצוי להתייעץ עם אורטופד ולשקול זריקת קורטיזון מקומית לפתרון הבעיה. כמובן שבהתאם למנח כפות הרגליים יש מקום לשקול מדרס והנעלה מתקנת אך לכך נדרשת בדיקת פיזיותרפיה ולא נתן לעשות זאת דרך האינטרנט. רפואה שלימה . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט מוסמך.

24/06/2012 | 17:48 | מאת: אייל

תודה רבה על התשובה המהירה והמקצועית. לגבי תרגילים ומתיחות לא עשיתי כלל. אולי אפשר לקבל יותר מידע או הפניה לאתר כלשהו המסביר אילו מתיחות ותרגילים עלי לעשות ולאיזה פרק זמן? בברכה אייל

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי