כאבים בעצם השוק

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

11/04/2012 | 00:06 | מאת: גל

שלום אז ככה אני בן 15 ויש לי הרבה כאבים בברכיים ובשוק בזמן ואחרי מאמץ הלכתי כבר ל3 אורטופדים וכולם אומרים שהם לא רואים כלום בשוק גם אחרי צילום והם אומרים שכנראה יש לי שברי מאמץ קלים ושאנ יצריך לנוח שבוע, נחתי כבר חודש כמה פעמים וזה לא עובר אני כבר נואש ולא יודע מה יש לי בשוק, לפני כמה ימים אחרי 4 חודשים של מנוחה חזרתי (התאמנתי באקרובטיקה אבל זה כואב גם בריצות וכ'ו) וחזרו כל הכאבים אני מכיר עוד בן אדם שעושה בדיוק אותו ספורט כמוני וגם הוא לא יודע מה יש לו בשוק, הוא עובר מרופאים לרופאים ועכשיו או הולך לפיזיוטרפיה, הכאבים עם בשוק למטה. בקיצור חיפשתי עכשיו באינטרנט ומצאתי בדף באנגלית שמה שכנראה יש לי זה תסמונת תא, נפיחות של השרירים בתוך התא והלחץ פוגע במחזור הדם ובתפקוד של רקמות בחלל, ורשום שמי שיש לו את זה כנראה צריך שחרור לחץ כירורגי אפשר עזרה, אתה יכול להגיד לי אולי מה יש לי דרך פה? או להפנות אותי לבן אדם שידע מה יש לי ויוכל לעזור לי אני ממש נואש אנו היפר אקטיבי ואני מושבת בגלל זה ואני מת לצאת להתאמן ואני מתוסכל שאני לא יכול הייתי ב 3 אורטופדים וההורים שלי לא מסכימים לקחת אותי לעוד רופאים כי הם חושבים שאני מדמיין הערה: יש לי פלטפוס אם זה משנה אבל אני עם מדרסים תודה מראש

15/04/2012 | 07:40 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . קשה לתת תשובה בלי לבדוק את הרגל בצורה מסודרת לכן אני ממליץ לך להגיע לבדיקה מלאה במכון פיזיותרפיה . הבדיקה כוללת הערכה של תפקוד הרגלובכלל זה מנח כפות רגליים ומנח ברכיים . טווחים כח יכולת יצוב ועוד. בהתאם לממצאים ולמטרה תותאם לך תוכנית טיפול מלאה שתכלול תרגול מואם ויתכן שימוש באמצעם נוספים ידניים או חשמליים. גש עם הפניה לפיזיותרפיה מרופא המשפחה והתחל טיפול . רפואה שלימה .ירון טילינגר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי