כאבי גב תחתון ורגל שמאל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/03/2012 | 20:54 | מאת: דורית

שלום רב. אני בת50.סובלת מכאבי ירכיים צדדיים ואחוריים,ברכיים ומסביבם,במיוחד רגל שמאל. מזה כחודש מקבלת טיפולים פעם בשבוע בגלי הלם,באופן פרטי. סובלת גם מהיצרות המרווח בליטת דיסק L4-L5-S1 שינויים ניווניים ולחץ על שורשי העצב ולפי המלצת והפניית רופא מרדים בקופת חולים,בעוד שבועיים אני מוזמנת לב"ח לקבלת זריקה אפידורלית L4-L5-S1 תחת שיקוף. שאלותיי-מה זה הזריקה הזו תחת שיקוף בב"ח? איך היא מתבצעת? לדעתך הערכתך-מתי היא אמורה להתחיל להשפיע ולמשך כמה זמן? גם לאחריה אני אמשיך לסבול מכאבי גב תחתון ורגל שמאל? מותר לי?לקבל הזריקה הזו בב"ח למרות שאני מטופלת בגלי הלם?

20/03/2012 | 07:49 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . השאלות שלך צריכות להגיע לרופא המרדים ולמטפל בגלי ההלם, אנו בפיזיותרפיה לא עוסקים בהזרקות ולכן לא נכון שאענה לך מאחר ואינני מומחה בתחום. רפואה שלימה . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי