לחץ בצד ימין של הראש

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

10/08/2020 | 19:44 | מאת: ג

לפני 4 חודשים התחיל לכאוב לי חצי הראש הימני,יש לחץ מאחורי האוזן הימנית - באיזור של העצם (והאוזן עצמה כאילו רדומה) לחץ מאחורי הגולגולת בצד ימין לא רחוק מהאוזן הימנית, לחץ ברקה הימנית בעין ובלחי הימנית,בעורף בצד ימין. סיטי מוח תקין, TMJ תקין, מה עוד ניתן לבדוק? זו תחושה של לחץ בראש ובפנים רק בצד ימין, הנוירולוגית חושבת שאולי זה מתח בצוואר, או גירוי עצבי בשריר? מה זה לדעתך, מה ניתן עוד לבדוק?

10/08/2020 | 19:46 | מאת: ג

בנוסף לזה לפני ההתקפים של הלחצים בראש, היתה לי חצי שנה של מתחים וחרדות, האם זה גורם למתח בצוואר? זה גורם לשרירים בצוואר להיתפס? מה בעצם עושים מתחים רבים/חרדות ואיך מטפלים בנוסף לפיזיותרפיה?

ג. שלום, כאב ראש יכול להיות ממקור צווארי. יש שרירים מכווצים שיכולים ללחוץ על העצב שמעצבב את הקרקפת ואת ארובת העין. א. מציע לך לגשת לפיזיותרפיסט לאבחון וטיפולב. לבדוק את עמדת העבודה שלך במידה ואת\ה עובדים הרבה מול מחשב. שוב כדאי להתייעץ בנושא עם פיזיותרפיסט. לעתים עמדה לא נוחה יכולה לגרום לעומס על הצוואר.

ג. שלום, מתח נפשי מעלה את המתח בשרירים. טיפול ביופידבק יכול לסייע לשליטה במתח שרירים וחרדות

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי