כאבים ברגל ימין וכאבי גב מיום שני

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

17/06/2020 | 15:32 | מאת: קרוליין

לפני שבוע התחיל לי כאבים ברגל ימין הרקע שלי שיש לי בעיה בגב התחתון בלט בקע דיסק ועכשיו לא עברתי טיפולי פיזיותרפיה כבר הרבה זמן הטיפול האחרון היה במרץ ומאז לא עשיתי כי זה היה בתקופת הקורונה שהיינו בסגר ואני בקבוצת סיכון אני חולת סוכרת ולחץ דם עכשיו הטיפול שלי רק בשבוע הבא אני עכשיו במצב שאני בקושי הולכת זה התחיל עם הרגל ביום חמישי ונמשך עד עכשיו ואחר באו לי כאבים בגב אני בקושי קמה בקושי הולכת אני שמה מדבקות דרגון פלסטר ופרקסינדול לוקחת דקסמול לפי הצורך רציתי לשאול האם כול התופעות קושרות למחזור או לבעיה שיש לי בגב ?

21/06/2020 | 20:43 | מאת: קרוליין

עכשיו המצב שלי החמיר לצערי יש לי כאבי תופת אני מרותקת למיטה חזרתי לקביים זה המצב שהיה לפני 4 חודשיים הייתה לי דלקת בעצב ולרי לי להחלים כמעט 8 שבועות החלמה עברתי גהנום עד שהחלמתי ובמרץ באמת כמו. שכתבתי היו לי שני טיפולים וזהו בכללי לא עשיתי שלושה חודשיים ועכשיו אני משלמת את המחיר חזרה לקביים חזרה ללילות ללא שינה משככבי כאבים גהנום וזמן ההחלמה מה עשיתי שאני צריכה עכשיו לעבור את זה עוד פעם

21/06/2020 | 20:44 | מאת: קרוליין

לקח לי שמונה שבועות

שלום קרוליין ראשית מאחל לך רפואה שלמה ומזור לכאבים. רוב הסיכויים לפי הכתוב שמדובר בבעיית גב אך יש לשלול בעיות אחרות ולפנות לפיזיותרפיסט או אורתופד.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי