זרע שקוף ומימי- לאחר זיהום בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/10/2016 | 16:04 | מאת: אבישי

היי היה לי זיהום בדרכי השתן לפני כחודש. הזיהום אף הגיע לכליות כי כאב לי הגב התחתון וזה היה ככל הנראה, בעקבות מין אנאלי לא מוגן עם בת הזוג. רופא המשפחה המליץ על אנטיביוטיקה זינט למשך שבוע ונעלמו התסמינים. מאז נוזל הזרע שלי יוצא שקוף ממש כמו מים, לא שינתי כלום בתזונה וחודש שלם וזה לא עובר. חזרתי לרופא והוא הסביר לי שאין קשר בין שתי המערכות ושזה שום דבר... ביקשתי לבצע בדיקות דם לוודא שהכל בסדר האם ייתכן שמדובר בזיהום בערמונית/ באשכים? אם כן האם ניתן לעלות על זה מבדיקת דם? האם באמת אין קשר כפי שאומר הרופא? כי לא שיניתי תזונה או הרגלים כלל... תודה

26/10/2016 | 11:01 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום רב, אנחנו מוצאים קשר הדוק בין זיהומים בתעלה הזכרית ואיכות תאי הזרע, ולכן אתה צריך לחזור על תרבית של הזרמה כחודש ימים לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי. בצורה כזו ניתן לזהות באם עדיין אתה סובל מזיהום חיידקי או פטרייתי.

12/12/2019 | 20:51 | מאת: דוד

היי לאחר מגע מיני אנאלי היתה לי את אותה בעיה, תכיפות במתן שתן וזרע מימי, בבדיקת שתן לא מצאו דלקת אך קיבלתי דוקסילין ל10 ימים..היה שיפור ולאחר שהפסקתי הזרע שוב חזר להיות מימי, האם מדובר בדלקת בדרכי המין? אשמח להסבר ומה עליי לעשות

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר