בעיות פריון אצל גברים - איך מתחילים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

08/12/2012 | 13:53 | מאת: איילה

דר' רויבורט שלום, שבוע שעבר אובחן אצל בעלי באופן רישמי בעיה במורפולוגיה של הזרע בעקבות וריקוצלה (אחרי מספר בדיקות זרע לאורך זמן). האורולוג אמר שיש לנו שתי אפשרויות: 1) לטפל בוריקוצלה באמצעות ניתוח או צינתור 2) לבצע השבחת זרע. אנחנו מעוניינים ללמוד על שתי האפשרויות כדי לבחור. השאלות שלי הן: 1) עם מי אני אמורה להתייעץ לגבי השבחת הזרע? האם יש במכבי מומחים לנושא זה שאני יכולה לקבוע אליהם תור ישירות או שעלי להתייעץ עם הגניקולוג שלי ולקבל הפניה ממנו? 2) האם בכלל אני צריכה לראות מומחה של פריון האישה בהנחה שבעיית הפוריות היא אצל הגבר? 3) האם אני יכולה בכלל לראות מומחה בפריון האישה אם כבר הלכתי באותו הרבעון לרופא נשים אחר? תודה מראש, איילה

10/12/2012 | 13:11 | מאת: ד"ר משה רויבורט

מומחים לפריון המקבלים במרכזי בריאות האישה של מכבי הם יועצי-על ואינם רופאים רבעוניים, על כן אין כל מניעה להגיע אליהם גם אם היית ברבעון זה אצל רופא נשים אחר.כל שעלייך לעשות זה להביא הפניה מהרופא המטפל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר