היי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

26/11/2012 | 21:57 | מאת: אגם

שלום לך ראשית תודה רבה על על המענה והתתיחסות שלך מאוד מעריכה וזה קצת ארוך אשמח אם תתיחס החודש לקחתי פיורגון במינון של 42 במשך שבוע נצפו איזה 7 זקיקים . 3 זקיקים בגודל 15 והשאר 12 13 והאחות רמזה לי שיכול להיות שהטיפול יתבטל בגלל ריבוי זקיקים אך הרופא החליט שאני יזריק ב10 בלילה 2 מחטים של דקא 0.1 במקום אוביטרל ויבוא למחרת להזרעה יש לי כמה שאלות! 1. מה ההבדל בין דקא לאוביטרל? ומה הכוונה מונע גירוי שחלות 2. לפי דעתך כמה זקיקים בייצו ?? 3. זאת הזרעה כנראה ה5 שכשלה . אם היו כל כך הרבה זקיקים איך זה שאף אחד לא תפס אם אני מגיבה מעולה ויש לי רירית עבה ואף הזרעה לא צלחה עד כה? האם יש לבדוק בעיות ברחם למרות שהצילום יצא תקין ויש בעיה קלה של מורפולוגיה 3% ותנועתיות 25 (אף פעם לא היתי בהריון, גילי 26)

05/12/2012 | 13:53 | מאת: ד"ר משה רויבורט

השימוש בדקפפטיל במקום אוביטרל לגרימת ביוץ נועד להקטין את הסיכון לגירוי יתר שחלתי. קיימת סבירות גבוהה שהחודש יבייצו לפחות 3 זקיקים. לגבי בירור בעיות רחמיות - העובדה שצילום הרחם היה תקין די שוללת אפשרות זו.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר