שא'1- צום וחולשה .שא' 2 - רמת לימפוציטים.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

14/06/2011 | 21:43 | מאת: דלינקו

בת 56. עשיתי היום בדיקת דם וקבלתי במייל רק תוצאות התחלתיות. ברצוני לשאול- צמתי 12 שעות. בבקר שתיתי כוס מים. בדרך לבדיקה בנהיגה קבלתי חולשה פתאומית וחשתי שיכולה להתעלף וגם נבהלתי אח"כ עם נשימות עמוקות זה עבר. האם צום קצר כזה יכול לגרום לחולשה כזאת? האם סביר שזו ירידת סוכר? והאם יכול לגרום גם לתחושת חרדה? שאלה 2- בתוצאות החלקיות יש רמת לימפוציטים 46 האם זה חריג ודורש בדיקה נוספת? בתודה מראש דליה.

הי צום יכול לגרום לחולשה אם יש בעיה במשק הסוכר בגופך, אז זה ייראה בבדיקות הדם. צום בהחלט יכול לגרום לחולשה , פחות לחרדה לא נראה שערך הלימפוציטטים דורש בירור בשלב זה, מניח שאת מדברת על אחוזים אלא אם כן יופיעו מדדים נוספים בלתי תקינים

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית