נגישות
נגישות

נקע אריטרונואיד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

28/02/2015 | 00:23 | מאת: מירון

שלום, שנה לאחר ניתוח חזה. מיתר שמאל משותק. בבדיקה תזוזה מלאה אריטרונואידים. להבנתי, הדבר שולל פגיעה עצבית , ויתכן כי הנל נגרם מנקע עי הטובוס. האם הנקע ניתן לטיפול ניתוחי?

לקריאה נוספת והעמקה

סביר להניח שיש שיתוק מיתר בעקבות פגיעה עיצבית משום ניתוח החזה... אם יש קושי בנשימה או דיבור ניתן "לתקן" בחלק מהמקרים על ידי ניתוח בין שהענין הינו שיתוק מיתר או נקיעה של מפרק באריתנואיד. ממליץ פניה לרופא אאג שעוסק בלרינגולוגיה (ככה זה ניקרא) במסגרת מרפאת אאג בבי"ח.

לקריאה נוספת והעמקה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר