לימפוציטים נמוכים 4 חודשים אחרי הקרנות

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

18/02/2014 | 09:19 | מאת: אליק

לפני כארבעה חודשים עברתי הקרנות של בלוטות לימפה ברטרופריטונאום. מאז רמת הלימפוציטים שלי נעה בתחום 0.54-0.58 בלבד. האם ברמה כזו יש מגבלות על חיסון של ילדי בחיסון פעיל (חיסון גיל שנה) או על נסיעות לחו"ל (אני צריך לנסוע לשבוע עבודה בבנגקוק). האם יש צפי להתאוששות של הלימופציטים ? הרמה הכללית של ה WBC היא 4.4-4.5.

שלום אליק, מאיזה גידול סבלת? האם קיבלת גם כימותרפיה או רק הקרנות? האם עברת השתלת מוח עצם? האם נותחת? אלו שאלות שיעזרו לי לתת לך תשובה קצת יותר מדויקת. צחי

27/02/2014 | 08:45 | מאת: אליק

סרטן אשכים. עברתי כריתה לפני כשנתיים והקרנות לפני כארבעה חודשים. לא קבלתי כימוטרפיה.

מנהל פורום החלמה מסרטן